tisdag 30 december 2008

Året 2008 del1

Idag är det det sista dagen på 2008, ett händelserikt år helt klart. Ett år som för min del innebar graviditet och barn. I januari började väl magen synas så smått och allt var ganska skönt eftersom min kräkperiod på tre månader var avslutad - det var inget mer kräkande i buskarna i förorten på promenad med stora hunden.

I februari var det besök i Linköping för att kolla så att allt stod rätt till med bebis där inne i magen, och han mådde bra visade det sig. Under det besöket fick vi se honom i 3D och vi kunde redan då konstatera att han var väldans söt. Under ett tidigt besök på hösten hade doktorn i Linköping sagt att med 75% säkerhet kunde han säga att det var en liten kille, inte dåligt med tanke på att saken i magen då var 11 veckor gammal.

Mars innebar rikskonferens med stora m-partiet i Göteborg. Det bästa med den vistelsen var ändå den pyttelilla italienska restaurangen vi hittade en kväll och att hotellet hade ursköna hästenssängar.

April kom och gick utan några större händelser, men i maj kan man säga att den stora väntan började. Linköpingsdoktorn hade gett oss 1:a juni som D-day och det visste vi ju att nu kunde det faktiskt hända när som helst. Men, det gjorde det inte. Fortsättning följer...

Inga kommentarer: