onsdag 3 december 2008

De och de - de står inte för vad de gjort

Det är märkligt hur det inom ett och samma majoritetsparti kan bli en vi och de-situation när man för skattehöjning och uruselt ekonomiskt läge för kommunen på tal. Helt plötsligt talar majoritetsrepresentanterna om de (vilka?) och skatter och sparbeting - inget vi så långt ögat når. Ja, ja, det är kanske helt naturligt att skämmas och försöka slingra sig.

Det har konstaterats ögoninflammation på femmånadersbebis, men det hindrar inte honom från att på mage åla ut på upptäcksfärd i vardagsrummet under diverse stönanden. Glad är han i alla fall! Recept blev utskrivet på ögondroppar för det skulle vara lättast att ge en bebis - jag är nog lite tveksam där. Det blir nog ett hedersuppdrag till maken/pappan.

Stora hunden är lite dippig, hans lunchpromenad blev inte av förrän halv tre i eftermiddags och eftersom femmånadersbebisen inte tänkte tiga still om att bli placerad i vagnen igen fick promenaden bli av det kortare slaget och med racersteg. Allt pga av möten under dagen. Stora hunden kommer givetvis att gottgöras, så fort som möjligt, för det är ju inte roligt att ha en dippig stor hund.

1 kommentar:

Anna sa...

Gillar din blogg. Sluta inte skriva...
/Anna