måndag 24 november 2008

Puh!

Hemkomna från ett segdraget fullmäktige med alldeles för många lika sega interpellationer. Handlingarna som jag varit på jakt efter hela dagen har hela tiden legat prydligt, i ett oöppnat (!) tjockt kuvert, på köksön, vilket innebär att jag faktiskt har gått förbi dem minst tjugo gånger bara idag utan att se dem.

Medan vi har suttit inne i en aula utan luft har snön lagt sig i ett lite tjockare täcke - det blev rena julafton för stora hunden när nyckeln sattes i låset för en stund sedan och han studsade ut. Dionkidoinkidoink med lite slafsljud insprängt här och där - så låter det när stora hunden kommer utfarande.

Femmånadersbebisen var med på fullmäktige ikväll, ett fullmäktige som var ett sömnpiller för många ledamöter, men dock ej för femmånadersbebisen. Det kan kanske bero på att han inte ännu fattat vad det handlar om.

På hemvägen ett stopp vid Mc Do och nej, det var inte gott denna gång heller. Femmånadersbebisen fick lite flaska, men sedan måste en rap ha satt sig på tvären för oj vad han lät, det ringer fortfarande i mina öron. De som kunde flydde förfärade ut på kvällspromenad. Bebis vilar nu i sängen.

Hoppas det snöar hela natten!

Inga kommentarer: