onsdag 26 november 2008

På lunchpromenad idag med femmånadersbebisen och stora hunden visade det sig att stora hunden fått i sig något olämpligt - jisses vad han kräktes, nästan samtidigt som han gjorde det andra stora jobbet. Kallt blåste det också och femmånadersbebisen drog resolut tomtefilten över huvudet och sov vidare.

Lite shopping har hunnits med idag medans maken fick musklerna tryckta på och nålar isatta lite varstans. Fyndade en snygg kort kappa, kulör svart på hemligt ställe till mig själv samt bodies och mjukisbrallor till femmånadersbebisen som inte gör annat än växer.

Varför envisas man med att ha ojämn gatsten på promenadstråk? Inte ligger de tätt heller, nej, det är stora djupa gropar som vagnens hjul åker ner i och femmånadersbebisen studsar runt i vagnen så att nappen hoppar ur munnen på honom. Man undrar hur det är med hans hjärna när han studsar över stenarna. Studsar den också omkring? Ändå rullar jag vagnen så försiktigt jag bara kan.

Vi eldar i kaminen i källaren. Varje gång någon av oss går ner för att slänga in nytt bränsle är dörren in till gillestugan stängd, på riktigt. Ingen av oss har stängt den - då sprids ju inte värmen upp i resten av huset.

Femmånadersbebisen och jag har lekt titt-ut i en timme idag - efter det törstar man efter något lite mer intellektuellt stimulerande, men istället blev det repris av Desperate Housewives på tv.

Inga kommentarer: