torsdag 12 februari 2009

Datorstrul

Jag har sådan bloggabstinens att jag bara måste blogga lite från arbetsplatsen. Datorn, som nästan är sprillans ny, har gett upp och är inlämnad på den stora tyska hemelektronikkedjan där den inhandlades för bara ett par månader sedan. Det var inga problem med att få en lånedator så länge - men, lånedatorn saknar vissa komponenter som möjliggör att koppla upp sig mot hemmets trådlösa nätverk... Alltså ingen dator hemma. Alltså ingen möjlighet att skriva vettiga och ovettiga saker på bloggen. Skall dock kontakta den stora tyska hemelektronikkedjan för att höra om jag möjligtvis kan få en annan dator i lån som möjliggör hemarbete via trådlöst nätverk.

Sjumånadersbebis grymtar fortfarande över tänderna som inte syns än, men som helt klart känns. Men han har gjort framsteg och kan numera sträcka upp handen och göra high five. Som arm moder är jag givetvis mäkta stolt!

I hemmet i förorten har kökskaklet nu fått en ljusgrå fogmassa och maken har nästan fått både hjärnblödning och hjärtinfarkt på kuppen - hela dagarna och kvällarna och nätterna har han slavat. Hå hå ja ja och världens alla olyckor. Snart kan vi i alla fall gå igång med nästa projekt, vad det nu kan tänkas vara.

Inga kommentarer: